APARTMANOK


A Cziróka Vendégház három, külön is bérelhető apartmanból áll, s összesen 8 (pótágyakkal 10) fő fogadására alkalmas. A házat és apartmanjainkat a Tolcsva környékén lévő dűlőkről neveztük el, ahol családi szőlőbirtokaink is megtalálhatók.

Kincsem apartmanKincsem apartman

A legnagyobb, a 4-6 fős "Kincsem" apartman nagy konyháját két szoba veszi közre, az egyik a ház ékessége, a szinte teljesen eredeti állapotban megmaradt, kívül-belül kőfalas nagyszoba. A nagyszobában régi hajópadló, felújított bútorok, különleges cserépkályha és egy kényelmes franciaágy található.

A nagy konyha a társasági élet színtere, az egész ház közösségi központja, a nagy vacsorák és borozások helyszíne. A konyha jól felszerelt, minden szükséges edény, evőeszköz, pohár, hűtőszekrény, sütő, mikrohullámú sütő is megtalálható benne. Külön büszkeségünk a sárospataki Pataki Kerámia manufaktúrából származó kávés és teáskészlet.

A teljes apartman famennyezete, parasztpadlása eredeti, egyidős a házzal.

A kisebbik szoba két különálló ággyal, szekrényekkel és egy újabb cserépkályhával rendelkezik.

Mindkét szoba pótágyazható, így az apartman 4-6 fős család, vagy társaság kényelmét szolgálja.

Kopaszka apartmanKopaszka apartman

A "Kopaszka" apartman romantikus kétszemélyes búvóhely, rózsás függönyökkel, kényelmes franciaággyal és zuhanyzós fürdő tartozik hozzá.

Különlegessége, kedvencünk a piros szekrény, aminek felső üveges részét romokban heverve találtuk a házban (akkor még sötétzöld volt), igényes felújítás után az alsó része újonnan készült el, most mini hűtőt és konyhai felszereléseket, edényeket is rejt.

A girbegurba gerendázat és parasztpadlás biztosan egyidős a házzal.

Patkó apartmanPatkó apartman

A "Patkó" tágas, napsütötte, kétszemélyes apartmanunk minikonyhával (főzőlappal, hűtővel és mosogatóval) és önálló zuhanyzós fürdővel rendelkezik.

Kényelmes franciaágy, karakteres régi felújitott szekrény és kék textíliák adják meg különleges hangulatát.

Saját terasza is van, félreeső fekvése miatt önállóan, a ház többi vendégétől függetlenül is élvezhető.